Munca la domiciliu      Lady`s INTERNATIONAL


 
 

 
 

Numai vesti bune! Ne extindem peste hotare!


Probabil ca te-ai intrebat deja de ce catalog International Lady’s, de ce livrare internationala Lady’s. Ei bine, ne extindem si peste hotare! Si asta numai cu ajutorul tau, al prietenilor si familiei tale!

De 10 ani descoperim frumusetea impreuna cu tine! Hai sa o descoperim impreuna si cu prietenii si familia ta de peste hotare! Este foarte simpu, nu te costa nimic si ai numai de castigat!

Programul de afiliere ramane valabil, indiferent de tara de unde a comandat noul tau prieten. Atat timp cat este in structura ta de afiliati, castigi bani sigur, simplu, de oriunde din Europa!
De ce Lady’sInternational

De ce Lady’s International


Peste 3 milioane de romani locuiesc si lucreaza peste hotare. Multi dintre ei sunt prietenii sau cunoscutii tai, sunt cei care au incercat produsele Lady’s, le-au indragit si odata plecati in strainatate nu s-au mai putut bucura de ele. Vrem sa le oferim acestora posibilitatea de a reintra in posesia produselor preferate simplu, usor si rapid. 

In acelasi timp, vrem sa-ti oferim posibilitatea de a-ti extinde reteau de afiliati chiar si peste hotare. Mecanismul e simplu, il stii! Recomanda-ne familiei si prietenilor tai oriunde s-ar afla, in Romania sau strainatate, si ai intre 10% si 20% comision din valoarea comenzilor primite de la cei recomandati. Vei castiga de fiecare data cand acestia achizitioneaza produsele Lady’s!

Asa ca da-le de veste prietenilor tai care sunt plecati peste hotare si castigati bani impreuna!
Catalog InternationalLady’s

Catalog International Lady’s


Dupa cum bine ai observat, pe site-ul nostru a aparut deja catalogul international Lady’s redactat in limba engleza cu preturi in euro. Acest catalog este destinat clientilor nostri din Romania care au familie si prieteni in strainatate, clientilor nostri care sunt deja stabiliti in afara tarii, cat si potentialilor nostri clienti de peste hotare. 

Plaseaza o comanda de 1 singur catalog si il vei primi gratuit la adresa din Romania! Ca sa-l ai la indemana atunci cand prietenii tai vin in vacanta in Romania! 

Daca vrei sa trimitem catalogul international Lady's in strainatate, poti plasa o comanda de 15 cataloage internationale. Ai 2 optiuni cu preturi diferite in functie de zona Euro in care vrei sa trimitem cataloagele:
1. Catalog international Lady's 15 buc. cu livrare in zona Euro 2. 
Poate fi livrat in urmatoarele tari: Austria, Germania, Italia, Slovacia. Pret: 46.6 Lei 
2. Catalog international Lady's 15 buc. cu livrare in zona Euro 3. 
Poate fi livrat în urmatoarele tari: Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Grecia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovenia, Spania. Pret: 61.6 Lei

Preturile afisate sunt preturi finale, nu se mai cumuleaza cu alte oferte si reduceri si includ atat costul cataloagelor cat si taxa de transport international. 

Daca ai o comanda de produse cu livrare internationala, vei primi in colet 5-10 cataloage internationale, GRATUIT! 

Poti trimite catalogul international si online prietenelor si familiei din strainatate! Ele comanda direct din catalog, iar tu primeşti BONUS! 
Livrare internationalaLady’s
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Acest site este un site de prezentare, nu se fac comenzi pe acest site. 
Acest site  va recomanda firmelor la care doriti sa deveniti reprezentanti.   
                       
 
 
 
 
 
 

  
 
 
 
 
Tags; reprezentant ladys ,reprezentanta lady s , reprezentanti ladies , reprezentanti cosmetice , inscriere ladys ,
 inscrieri lady s, inscriere reprezentant ladies , catalog ladys , cel mai nou catalog lady s , ultimul catalog ladys ,
 ladys.ro , produse ladys , parfumuri lady s, lista parfumuri ladys , cosmetice ladys , cosmetice ieftine , 
catalog cosmetice , plata comanda ladys , cum comand la ladys , livrare comanda ladys , ladies , lady's ,
 noutati ladys , informatii lady s, despre ladys , bijuterii argint , bijuterii placate cu aur , parfumuri ieftine